Insensitive piece of shit mthr fckrs

Mijn naarste eigenschap is het rancuneus en onverbiddelijk afschrijven van meningen van mensen die het daar eigenhandig naar maakten door de paar grenzen te overschrijden die ik van wezenlijk belang vind.

Ik vind in beginsel al dat ik niet erg hoef te luisteren naar mensen die onzindelijk debatteren, maar iemand kan zichzelf volkomen buitenspel zetten binnen ethische discussies door zich onethisch uit te laten of te gedragen. Door zo iemand laat ik mij niet langer langs een morele meetlat leggen. Een meneer Wilders bijvoorbeeld, die kan ik na zijn “minder, minder, minder Marokkanen” en een “kopvoddentaks” nooit meer au sérieux nemen, dat is een gepasseerd station.

Zo ook de types die gisteren tijdens de sinterklaasintocht in Gouda midden in de mensenmenigte voor problemen meenden te moeten zorgen. Zowel voor- als tegenstanders van Zwarte Piet, gewoon volwassen mensen, die beter zouden moeten weten dan opstootjes veroorzaken terwijl er een menigte kinderen op de been is. Het spijt mij zeer, maar uw agendaatjes zijn volkomen ondergeschikt aan de veiligheid van die kinderen. Voorts horen volwassen mensen hun geschillen niet uit te vechten waar kinderen bij zijn.

Dat ik u dat vertellen moet zegt mij iets over u en dat iets staat mij ontzettend tegen. Dat iets is heel onfris en was u een van mijn poezenbeesten geweest dan had ik u daar met de neus doorheen gewreven.

Het recht te mogen demonstreren is een groot goed en er waren dan ook netjes plekken aangewezen waar de demonstranten hun gang konden gaan. Dat is een maatregel die de gemeente Gouda, die verantwoordelijk was voor de openbare orde en veiligheid tijdens dit evenement,  ter voorkoming van wanordelijkheden genomen zal hebben. Niet voor niets natuurlijk, want dat voor- en tegenstanders van Zwarte Piet elkaar niet kunnen luchten of zien is overduidelijk.

De gemeente Gouda deed ook nog eens haar stinkende best beide kampen tegemoet te komen. Zwarte Pieten, Witte Pieten, Clownspieten, Stroopwafel- en Kaas Pieten, de Sint trok met een prachtig gemêleerd gezelschap de stad binnen. En ik weet het niet hoor, maar zag ik nou op de beelden dat het voor de jongste feestvierdertjes helemaal niet uitmaakte? Mijn liefje, mijn liefje, wat wil je nog meer?

Nou, lekker toch demonstreren waar dat ongewenst en onverstandig was natuurlijk. Waarop collega-malloten meenden zich daar even mee te moeten bemoeien en het ‘feest’ was compleet. Negentig van die beroepsvervelia’s werden aangehouden en met een prent van 220 euro weer huiswaarts gezonden.

Komen ze makkelijk mee weg, hoor. Persoonlijk had ik ze op een rij gezet, van elk het linkerbeen aan het rechterbeen van de volgende vastgebonden, hen allemaal een bezem en een vuilniszak in de knuistjes gedrukt en hen pas weer losgelaten wanneer ze gezamenlijk de Goudse binnenstad schoon hadden weten te vegen. Teambuilding voor querulanten.

Regilio Tuur, die had van mij in dat rijtje aan kunnen sluiten. Heeft u het verbale pareltje voorbij zien komen dat meneer Tuur aan de zwartepietendiscussie bij wist te dragen?

“Come try it in America”
 Sick & tire of u mother fuckers.
 I grew up having to swallow this shit.
 The reason why i,m there as little as possible.
 This is what anybody with a sane mind around the world thinks of your fckng racist/fascist Dutch tradition u fcking piece of shit racist bastards that support/stand by this. You’ve murdered demoralized raped plundered abused my people long enough while enriching yourself. It’s no wonder that so many of u helped the Nazi’s in the Holocaust(NSBers).
 This was our holocaust 300 years of slavery, being celebrated every year, enough is enough.
 If it’s the last thing I do b4 I die I’ll make sure the whole fuckkn world knows this & this stops.
 How is this possible in 2014, fckng mind blowing are u people fckng blind, you sick insensitive piece of shit mthr fckrs.
 This is a time of moral crisis, every white Dutchman against this/doesnt agree/believe in should react like these people in the video, speak up against this, not want to be associated with this..(((R)))

Heel Nederland siddert op haar grondvesten, want meneer Tuur geeft geluid. We zijn allen racisten, fascisten, NSB’ers en slavendrijvers want witte Nederlanders. Vol verbaal geweld, vanuit het “veilige” New York, en dat bevestigde onmiddellijk het beeld dat ik al van de man had. Hij werd in 2000 veroordeeld voor het meermaals mishandelen van zijn (ex-) vriendin. Zij liep daarbij letsel als een gescheurd trommelvlies en gekneusde ribben op. Ik heb het niet op mensen met losse handjes. En ik heb het al helemaal niet op professionele boksers die meisjes slaan. En ja, dan heb ik er moeite mee wanneer zo iemand de moraalridder uit komt hangen. 
Koddig zeg, zo’n uitgerangeerde spierbundel die grof vloekend en tierend anderen verwijt de sick insensitive piece of shit mthr fckrs te zijn. 

Waar blijft weldenkend Nederland toch? Ligt dat al groggy in de touwen? 

2 gedachtes over “Insensitive piece of shit mthr fckrs

 1. Er bestaat nog steeds slavernij, verminking en uitbuiting.
  Denk maar aan besnijdenissen, loverboys/pooiers, mensensmokkelaars en onbetrouwbare werkgevers/koppelbazen.
  Dat is NU en NOG..
  ( Geen spandoek gezien)
  Om nu een kinderfeest te verstoren voor iets dat lang geleden gruwelijk was..
  Daar kun je 'Sinterklaas' niet verantwoordelijk voor houden.
  Maar goed.. uitdrukkingen met 'zwarte Piet' zijn negatief.
  En Sinterklaas zou weer voor de minder bedeelde kinderen moeten zijn.
  Zoals oorspronkelijk bedoeld.
  Dat dan weer wel.
  Verder blijf ik erbij dat Sinterklaas eens een update moet hebben..
  Ik vertrouw geen religieuze mannen met een jurk.
  Ook is het raar om de kinderen actief voor te liegen..
  De echte Sint heeft bestaan,schijnbaar, ooit.
  Deed zijn goede werk ook liefst en ongezien anoniem.
  Vandaar dat hij via het dak ging (schijnbaar)
  'Onze Sint' laat zich graag bejubelen.

  Komt speciaal naar Nederland only..
  ( en verdwijnt ook nog zonder uittocht)
  (En neemt onze criminele kinderen niet eens mee)
  Maar goed..
  Het is welke invulling je er zelf aan geeft.
  Wel mooi voor de oudejaarsconference..

  Like

 2. Tja waar blijven de katholieken om in opstand te komen en grote spandoeken tegen deze nep-heilige De Sint. Immers, hij besmet de goede naam van alle heiligmannen die deze wereld rijk zijn….met zijn schimmel. Dat is toch ook trouwens onbehoorlijk die schimmel..kan de dierenstichting niet eens wat doen aan al die beschonken sinten die geen paard kunnen rijden?
  Juist!

  prettige avond
  teigertje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s