5 gedachtes over “Jack in het zonnetje

 1. Ik heb twee grijze katers, broers, die ik vorig jaar uit het asiel heb gehaald. Allegaartjes, er zit wel iets van een ras doorheen maar geen idee welk. Verder een zwarte dame van middelbare leeftijd. De jongens kreeg ik toen ze tien weken waren, behoorlijk getraumatiseerd na inbeslagname. Dat Jack zich nu zo makkelijk laat fotograferen is een overwinning.

  Like

 2. Mooie kat inderdaad. Ik woon bij een grote zwarte kater, die achterbleef toen zijn – mij onbekende – verzorger terminaal ziek werd opgenomen. Na zes weken met basisverzorging maar zonder gezelschap kwam hij in een nieuw en al zeg ik het zelf goed huis. Inmiddels alweer vijf jaar geleden. Waar zouden we toch zijn zonder onze katten!

  Like

 3. Het zou vreemd zijn, vooral op de manier waarop zij hun personeel dicteren. Ik heb me suf aan kattenvoer gekocht, dure, minder dure en het blijft een ramp. Denk je eindelijk dat je het voor elkaar hebt dan halen ze hun neusjes op.

  Of als ik het een keer echt laat maak, dan klinkt er protest. Ja waar zouden we zijn zonder onze katten, honden zijn makkelijker die vinden alles goed. :)Maar als mijn lapje bij mij op schoot kruipt en het machientje aan zet is alles goed..

  Like

 4. Mijn kat kan best wel eng kijken, het is eigenlijk een kreng.
  Ipv kopjes geven krijg je kopstoten ( aanranding) en ze laat zich niet van je schoot verjagen, heeft ze deze geclaimd.
  Je kater lijkt sprekend op een kater die regelmatig voorbij komt waaien.De enige kater die ondanks de vechtpatijen nog steeds dagelijks komt kijken.
  Ik heb zoiets..
  http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s