Die pet past ons toch niet allemaal

Kijk aan, de briljante tijdlijn van meneer Vrijland is een feit. Die levert meteen ontstellend nieuwe en opzienbarende informatie, want de moeder van Anass meldde zich na sluitingstijd bij het politiebureau en dat kan natuurlijk helemaal niet! Of wel dan?

Ik wil u vragen de tijdlijn goed te bestuderen en vooral op de linkjes te klikken die vermeld staan bij de opmerkingen ‘dit klopt niet’. De constatering is dan feitelijk dat de uitleg door moeder en dochter geven niet kunnen kloppen. Zou het kunnen dat zij exact het zelfde verhaal hebben ingestudeerd; zich niet beseffende dat dit gecontroleerd zou worden? 

De conclusie is namelijk dat moeder beweert naar de politie te zijn gegaan, maar het politiebureau Wassenaar was al dicht. Dit kan dus simpelweg niet waar zijn geweest. Ook zegt moeder dat de bibliotheek al dicht zou zijn, maar de openingstijd van woensdag is tot 20:00 uur. Als je een regelmatig bezoeker bent van de bibliotheek, zou je dit moeten weten. Dit met name als je beweert dat het de hangplek van je kind was.

Het politiebureau in Wassenaar sluit inderdaad om 18:00 uur.

Het is dan natuurlijk niet automatisch zo dat dit bureau onbemand achterblijft. Zo’n politiebureau heeft een publieksfunctie, met een mooie balie waar u gedurende de tijd dat het bureau voor publiek geopend is terecht kunt. Het boevengilde klokt alleen niet om 18:00 uit en dus de politie ook niet.

OpeningstijdenWij zijn iedere dag open van 09.00 – 18.00 uur. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen.  Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.


Toelichting; Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 18.00 uur terecht bij de geveltelefoon. Via deze telefoon krijgt u contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).Dit bureau is te bereiken met de bus (halte Stadhoudersplein). Komt u met eigen vervoer, dan kunt u in de omgeving van het bureau ruimschoots parkeren.

Is dat wat. Had Speurneus Vrijland nou van al die donaties een ritje naar dat politiebureau gemaakt, dan had hij die heuse geveltelefoon natuurlijk zelf ook wel ontdekt.

Dan zal de moeder van Anass zich in de spanning van het interview misschien in de openingstijden van de Wassenaarse bibliotheek vergist hebben. Dat kan. Gebeurt de besten, nietwaar?

Wat kunnen we concluderen uit deze voorlopige tijdlijn? Waarom zat er meteen een rechercheur bij moeder? Is dat gangbaar met een vermissing? Hoe kan het dat zowel Inass als moeder zeggen dat moeder naar de politie is gegaan, terwijl het bureau dicht was? Is dit slechts een vergissingen of is er hier iets anders aan de hand?

O, er is zeker wat anders aan de hand; meneer Vrijland is gewoon te dom om voor de duvel te dansen.

25 gedachtes over “Die pet past ons toch niet allemaal

 1. Ik dacht net hetzelfde bij het doornemen van het artikel op desbetreffende site. Bij de foto van het sms gesprek tussen de moeder en hemzelf kon ik het niet nalaten dat ie haar eerst de vraag had gesteld of Danielle de plaats van de vader vervangt, homofoob/hater/freak dat ie is.

  Like

 2. Net geplaatst op Barracuda:
  En voor wat betreft de openingstijden van de bieb het volgende.
  Anass zou na het bezorgen van de folders eventueel nog naar de bieb gaan maar sowieso uiterlijk 17.30 uur thuis zijn. Hij had dus alleen naar de bieb gegaan als hij daar vóór 17.30 uur nog de tijd voor gehad zou hebben.
  Dat tijdstip ligt in ieder geval voor 18.00 uur en het feit dat 'onze superspeurder' suggereert dat de moeder van Anass liegt over het tijdstip waarop zij zegt dat de bieb dicht zou gaan spreekt juist in haar voordeel. Immers, als zij had geweten dat de bieb tot 20.00 uur open was had zij niet meteen al om 18.00 uur ongerust geworden dat Anass nog niet thuis was want dan had ze kunnen denken dat Anass -lekker door de bieb struinend- de tijd vergeten was.

  Maar goed, in het defecte brein van een paranoïde idioot wordt dit natuurlijk niet uitgelegd als ongerustheid uit moederliefde maar als een vooropgezet plan getuige dit commentaar; NTR “Is het ooit weleens gebeurd dat Anass een paar uur te laat was?” Anass is dan niet al een paar uur weg, maar nog slechts een half uur te laat.

  Het maakt het oppakken van 'onze superspeurder' wegens obstructie van de rechtsgang niet eens opportuun zo stompzinnig en infantiel is de weerzinwekkende lijkenpikkerij van deze zwakzinnige gek.

  Like

 3. Ik ben blij dat Disputax die verhaaltjes van Martin Vrijland in een ander daglicht stelt. Zelf schrik ik van de haatreacties naar de moeder (en dochter NB) toe op de FB pagina 'Gerechtigheid voor Anass Aouragh en zijn nabestaanden'. Ze heeft nu zelf een FB pagina geopend 'Stichting Anass'. Een heel andere toon als die andere. Ik maak mij gewoonweg zorgen over de negatieve lading die MV veroorzaakt. Zelf heb ik de mening dat hij in zijn kuif gepikt is, omdat zij haar samenwerking met hem heeft stopgezet en MV daardoor een hetze naar haar toe kweekt. En dan heeft hij de mond vol over mind control; hij kan er ook wat van! Negatieve reacties worden altijd weggehaald zowel op zijn WordPress als op die FB pagina. Mijn reacties zijn allemaal verwijderd en ik heb inmiddels een ban, zoals zovelen blijkt steeds meer. Ik hoop dat hij z.s.m. stopt met zijn dubieus onderzoek. Sascha1234

  Like

 4. De Ersatz-denkers van de Vrijlandaanhang maken elkaar inmiddels rijp voor een heel nieuw inzicht: de moeder maakt op een foto een verdacht handgebaar en heeft contacten met (Wassenaarse) hooggeplaatsten. Kortom, ze zijn bijna thuis. Dwangbuizen, spanlakens, koude baden, de psychiatrie van vroeger was nog niet zo slecht als ik voorheen wel dacht.

  Like

 5. Martijn schijnt zelf ook een kind te hebben (zegt hij)
  Laat hij zijn energie in zijn eigen kind steken ipv een haatcampagne op te zetten.
  Schijnbaar mag je een FB opzetten met de naam van de ander.
  Hij heeft wel vreemde kostgangers op zijn site..
  Ook in de psychiatrie/staatshotel is er internet,vermoed ik zo..

  Like

 6. Wat een ziek figuur is die Martijn. En ook zo voorspelbaar doorprikbaar. Ik ben helemaal geen eloquent spreker, maar ik zou graag eens met hem “face to face” in gesprek gaan. Ik weet zeker dat ik zijn verhaal doorprik met logica, zonder mijzelf van te voren in te lezen / voor te bereiden… Gewoon: hij poneert een stelling, en ik weerleg die vervolgens…. Ik neem het uiteraard wel op hé, doet hij immers ook. Maken we er beiden een youtubeje van, en dan zien of het hetzelfde geregistreerd is… Kan leuk zijn..

  Anyway, dat hij de privacy van reaguurders schaadt… Niet oké… maar je kan hier aangifte tegen doen en het recht zal zijn werk doen. Prima.
  Dat ie nu OOK de privacy van de moeder schaadt en haar zelfs in diskrediet brengt door te insinueren dat ze liegt….. ZOOO fout, echt ziek.
  Als de vader ook nog maar een greintje respect heeft voor zijn ex-vrouw, is dit het punt waarop hij Martijn stopt.

  Like

 7. Als je de tijdlijn leest is het slordig werk. Heeft hij daar nou 'tijden' over gedaan? En dan dit commentaar over Zohra.
  zohra likes zionisten. en deze x is het shimon perez zie printscreen. ik hoop dat zij in de hel gaat branden

  Ik wens Martijn en consorten hetzelfde toe.

  Like

 8. Ik heb gepoogd er te reageren, maar mijn bijdragen verschijnen er simpelweg nooit. Zijn leugens en verzinsels zijn al te makkelijk door te prikken; zelfs de openingstijden van dat bureau zijn met één zoekopdracht te voorschijn te toveren. Het euvel is dat Martin en de zijnen helemaal niet op zoek zijn naar zulke waarheden, het is eerder een pervers zelfbevlekken.

  Like

 9. Goed gevonden: 'pervers zelfbevlekken'! Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hij een narcistische inslag heeft. Hij vertoont verder ook veel extremen, zoals bewoordingen (schelden doet hij nu ook al zag ik), die aanval op de moeder en zus van Anass en die boze buitenwereld van hem. Hij leeft echt in zijn wereldje. Sascha 1234

  Like

 10. Goeie blog, ga vooral door! Ik heb een tijd het blog van M.V. gevolgd maar ben volledig afgeknapt door de ontwikkelingen van de laatste tijd. Hij leest dit ook dus weet van de gevelbel maar zal dit niet even aanpassen in zijn blog. Ik hoop van harte dat er straks niemand meer zijn blog leest en iedereen inzicht krijgt in zijn ware intenties. Die zijn alles behalve heldhaftig! Als hij slim is stopt hij per direct met schrijven over de zaak Anass. Je bent aan de kant gezet Martijn, accepteer het en zoek een nieuwe hobby.

  Like

 11. Ik denk dat een waardeoordeel over haar als moeder/vrouw/collega/zus/dochter niet aan degene zijn die nu zo reageren.
  Ook niet aan mij.

  Feit is dat er een onnatuurlijke dood omstreden is.

  Like

 12. De moeder van Mirjam Abarkan uit IJsselstein kreeg nog niet een kwart van deze bagger over haar heen terwijl die moeder duidelijk haar dochter doodde.
  Publieke verontwaardiging?
  Tja..

  Like

 13. MV 'werpt' zich op voor de 'onderdrukte medemens' die blijkbaar zelf niets kan bijdragen.
  Ik denk dat de harde kern idd 'White trash' is.
  Met labielen en goedgelovigigen om het mooi te sausen.

  HET KAN UW KIND OOK ZIJN .
  Ja, Ja, de kans dat je kind door een dronken sukkel, wordt aangereden, of in elkaar wordt geslagen door Whitetrash Tokkies is veel groter…..
  Daar zijn wel cijfers van..

  Like

 14. Ook ik heb vanaf het begin Martin Vrijlands blog gevolgd. Sterker nog, hij benaderde míj naar aanleiding van mijn reactie op nujij.nl. Heb achter de schermen veel contact met hem gehad en af en toe een reactie geplaatst.
  Maar wat er de afgelopen week gebeurt, al die haat en idiote speculaties richting moeder Merzouk, daar kan en wil ik niet aan meedoen.
  Nadat ik hem dat een aantal dagen geleden had gemaild (geen reactie), heb ik gistermiddag een reactie geplaatst. Daarin vroeg ik Martin en alle reageerders om mw Merzouk en haar dochter niet zo af te branden en terug te gaan naar waar het allemaal (voor mij althans) om begonnen is: proberen antwoorden te vinden op vele vragen omtrent de onnatuurlijke dood van een 13-jarige (bijna buur-)jongen.
  Mijn reactie werd geplaatst (niet goed gelezen waarschijnlijk) en binnen een paar minuten verwijderd.
  Kritiek leveren op Martin Vrijland is blijkbaar not done.

  Martin, je leest dit ongetwijfeld.
  Ik heb je nog 24 uur de tijd gegeven om mij te benaderen voor uitleg omtrent jouw actie van gisteren. Heel jammer dat je geen goede raad kunt ontvangen, alleen maar kritiek kunt uitdelen. Daar ga je het nog moeilijk mee krijgen in de toekomst.
  Mijn deur heeft wagenwijd opengestaan voor je. Zelfs nadat je me twee weken geleden ook al onheus gejegende en een paar dagen later toch weer toenadering zocht nadat je je, ondanks mijn waarschuwingen, een hak had laten zetten. Mijn deur is nu dicht.
  Ik wil niets te maken hebben met het bewust neersabelen van Zohra en Inass Merzouk.
  You're on your own now, met nog een paar sukkels die oeverloos discussiëren over plastic tasjes. Dit heeft niets meer met waarheidsvinding te maken.

  Aan mw Merzouk en Inass (mochten jullie dit lezen):
  Wat er de laatste dagen over u geschreven is vervuld mij met plaatsvervangende schaamte. Ik kan me niet voorstellen wat u allemaal al moest doorstaan. En dan dit er nog eens bovenop. Ik heb de verkeerde persoon geholpen en dat spijt mij. Ik zou willen dat ik ú kon helpen met het vinden van de waarheid, want er klopt zóveel niet. Het laat me niet los….

  Like

 15. Ik verwacht niet dat de moeder deze forums bezoekt, en ik hoop dat haar dochter dit ook na laat. Het is gewoon walgelijk hoe mensen, die niks weten, alleen van horen zeggen, tot zo'n idiote gedachtes komen en rechtuit beschuldigingen uiten, ik word ik kotsmisselijk van

  Like

 16. Dank u voor uw info. Inmiddels hebbennzich getuigen gemeld uit het leven van Martijn Alberda en de informatie, die zij doorgeven is zeer ernstig. Hij heeft, zo lijkt het, al heel veel slachtoffers gemaakt in zijn leven. Ook u zou misschien uw bijdrage kunnen leveren aan het ontmaskeren van deze oplichter met losse handjes. Op de site van Swapichou zijn de laatste ontwikkelingen te volgen en mocht u ook u van mening zijn, dat hij moet worden gestopt, dan kunt u uw informatie vertrouwelijk delen.

  Djiezie kriezie. Er ging me net een beerput open over Martijn Alberda…. moet nog even het een en ander dubbelchecken hoor, maar inmiddels is het volgende duidelijk uit een zeer betrouwbare bron. Een supergetuige!

  * Er is een cache met duizenden emailtjes aan bedreigingen, jankverhalen, en pikante inzichtjes in zijn psyche beschikbaar. Zeg maar gerust jackpot. Ik durf haast wel te zeggen dat we hier kunnen spreken van MartijnAlberdaleaks.
  * Mensen die hem direct kennen noemen hem een “gevaar voor hemzelf en anderen”
  * Hij komt beloftes dat hij in therapie zou gaan niet na
  * Hij mishandelde in 2008/09 zijn ex xxxxxxx redelijk zwaar, waarvan toen aangifte werd gedaan.
  * Hij mishandelde in 2011 een andere vriendin die uit medelijden met zijn zielige verhaal geen aangifte deed, maar er werd wel een mutatie bij de politie gedaan.
  * Hij is volledig seksverslaafd en ging geregeld vreemd, ziet vrouwen (I quote) als “gebruiksvoorwerpen”.
  * Hij lichtte zijn ex werkgever de gebroeders Jager in dokkum op met de credit card van het bedrijf en valse declaraties, maar die is daar waarschijnlijk nog niet van op de hoogte. Dit zou makkelijk te controleren en vervolgen moeten zijn.
  * Hij is aan de pretpillen
  * Hij is in relaties een extreme controlfreak
  * Hij heeft veel belastingproblemen
  * Hij heeft zijn woning in een ravage achtergelaten met enorme achterstanden qua energie rekeningen, huurschuld enz. (woning via Carex).
  * Zijn directe familie weet ook niet meer wat ze met hem aanmoeten.
  * Hij had waarschijnlijk in zijn “Bloemendaal tijd” ook al geregeld contact met de politie, maar dit moet nog even uitgezocht worden.

  Zoals ik al vermoedde liet Martijn Alberda niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een spoor van vernieling achter. Het beeld begint toch wel te ontstaan van niet zo zeer een narcist, maar eigenlijk gewoon een sociopaat. Mensen die de pech hadden hem persoonlijk te kennen vinden eigenlijk zonder uitzondering dat hij omwille van hemzelf en de samenleving gestopt moet worden.

  http://swapichou.wordpress.com/de-complotgekkies-speeltuin/#comment-5109

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s