Martin is boos

Ik heb meneer Vrijland een beetje overstuur gemaakt, vrees ik.

Dat begrijp ik wel; door de mand vallen is een pijnlijk proces. Het is wel een beetje jammer dat hij daar bij oproept “een bezoekje te brengen” aan iemand die in het geheel niets met Kate Lans te maken heeft. Of die meneer Hoogeweij het blog Barracuda bestiert weet ik niet, maar hij heefts niets uitstaan met mijn blog, laat staan met de geestelijk vader van Kate Lans.

Bezoekjes aan Schiedam zijn dus volkomen overbodig, of u moet een jeneverliefhebber zijn.

39 gedachtes over “Martin is boos

 1. Dit is werkelijk te triest voor woorden. Is er dan werkelijk niets meer waar u zich nuttig mee kunt maken of simpelweg de dagen gevuld mee kunt krijgen – afgezien van dit soort praktijken.

  Het gaat hier om een kind dat het leven heeft gelaten. Zelfmoord of moord even terzijde, maar het is zaak dat er duidelijkheid komt!

  Heeft u zelf geen geweten, een hart of kinderen? Ik hoop het laatste in elk geval niet! Het zou uw eigen kind maar zijn.

  “Wie goed doet goed ontmoet” u en medebloggers zouden zich werkelijk moeten schamen, maar elke slechte daad kent een slechte beloning.

  Like

 2. ” Is er dan werkelijk niets meer waar u zich nuttig mee kunt maken “

  Het aantonen dat een of andere complot-gek de betrouwbaarheid van zijn bronnen niet controleert en dat hordes mensen achter zijn ver gezocht publicaties aanrennen is in onze ogen hartstikke nuttig.

  Zelfs subtiele hints in de teksten die hij gevoerd kreeg bleken niet genoeg…

  groetjes,

  Kate, de echte. 🙂

  Like

 3. “Heeft u zelf geen geweten, een hart of kinderen? Ik hoop het laatste in elk geval niet! Het zou uw eigen kind maar zijn.”

  Ik denk dat u die vraag eens aan Martin/GertJan moet stellen. De beste man gebruikt alles om zijn theorieën te ondersteunen. Als vervolgens blijkt dat zijn informatie niet klopt, schiet hij als een ware terrorist wild om zich heen.

  Ik vind dat Kate/Disputax op een goede manier hebben laten zien wie de echte 'Vrijland' nu is.

  Like

 4. Beste Kate,

  Wanneer Martin als “Complot- gek” getypeerd word door jou, wat maakt dit jou dan? Een goede samaritan die mensen echt wilt 'helpen' door een ander in een kwaad daglicht te plaatsen – die zich van geen kwaad bewust is & simpelweg een poging doet om echt te helpen? Ben benieuwd hoe jij jezelf, in alle eerlijkheid, zult typeren.

  Wanneer er hordes mensen achter zijn “ver gezochte publicaties” aanrennen lijkt het mij toch niet TE ver gezocht, of wil je deze mensen nu ook typeren als complot- gekkies, achterlijken?

  Het is erg akelig en beschamend om te zien dat normen en waarden in 2013 ver te zoeken zijn bij bepaalde landgenoten. Is het niet dat je graag met jouw eigen blog wilde 'meesnoepen' van de hordes mensen die Martin's blog bezoeken? Gefeliciteerd, all eyes on you, maar helaas niet in positieve zin.

  Spijtig dat jij jouw energie op deze manier wenst te besteden! Je bent kennelijk goed op de hoogte van hetgeen dat op Martin zijn blog vermeld staat daar jouw beschamend stukje een stukje maatwerk is geworden met het doel iemand anders te ondermijnen.

  I feel for you!

  Groeten.

  Like

 5. Wat heeft dit over de echte 'Vrijland' laten zien? Dat deze actie niet in dank werd afgenomen door hem? Ik denk dat er enorm veel mensen zijn die een zwakzinnig en respectloze actie vinden (dan heb ik het nog niet eens over naar M. Vrijland toe).
  Kate/ Disputax heeft met deze actie totaal geen rekening gehouden met de nabestaanden van Anass & wilt simpelweg profiteren van de exposure. Mensen die aangeven te hebben meegelachen vanaf de zijlijn!? Fijn dat we in Nederland kunnen lachen om het verdriet en leed van anderen, onmenselijk!

  Like

 6. Dit heeft laten zien dat de familie beter terughoudend tegen zo'n onbetrouwbaar sujet als Vrijland.

  Vrijland harkt donaties binnen en als Vrijland straks weer genoeg heeft van de kwestie Anass, dan strompelt Vrijland gewoon weer verder naar het volgende complot.

  Nooit komt er iets uit, nooit komt er daadwerkelijk iets aan het licht.

  Als er ergens een onbeschoft figuur is, dan is het wel deze Vrijland.

  Ik vrees wel dat Vrijland daadwerkelijk meent dat hij iets nuttigs doet.

  groetjes,

  Kate, de echte. 🙂

  Like

 7. Het heeft naar mening laten zien dat degene die zich Martin Vrijland noemt over lijken gaat en zomaar wat op internet gooit. Er is bewust onjuiste informatie doorgespeeld en die wordt gepubliceerd alsof het waarheid is. Vrijland pretendeert onderzoeker of journalist te zijn, maar zelfs een onderzoeker/journalist bij de wijkkrant doet nog meer onderzoek, alvorens iets te publiceren.

  Gelukkig houdt Vrijland wel héél veel rekening met de nabestaanden. Hij houdt zoveel rekening met ze, dat we zelf kunnen doneren…

  Like

 8. De zaak Anass klopt van geen kant en er is niemand behalve Vrijland die onderzoek doet. Door dat te dwarsbomen, frustreert u eerlijk onderzoek. U bent een misselijk mens.

  Like

 9. hoe harder Wilders schreeuwt tegen moslims, hoe meer er komen. Dat principe werkt ook in deze domme aktie. Alleen is deze “ontmaskeringsaktie tegen vrijland” ver beneden niveau van de kopvoddentax. Nazi taktiek zeg maar.

  Like

 10. Uitstekend gedaan! De beste manier om aan te tonen dat Vrijland geen talent heeft in het leggen van 'echte' verbanden, noch in staat is om aan bronnenkritiek te doen.

  Vrijland bedrijft een vorm van lijkenpikkerij, waar de familie van Anass de dupe van wordt. Hopoelijk zullen ze snel inzien dat deze dwaas hen enkel nog meer ellende bezorgd.

  Nu schijnt hij overigens te denken dat de AIVD hem een hak aan het zetten is 🙂
  Ik vermoed dat de AIVD alleen vrijdagmiddag zijn blog leest, om vervolgens huilend van het lachen aan het weekend te beginnen…

  Like

 11. Je denkt een punt te hebben, maar je laat alleen jezelf zien.

  Martin dit, Martin dat.

  Tja, dit puntje van je is door jou in het leven geroepen…

  Like

 12. Hoe langer je deze blog doorleest hoe meer het opvalt dat het stinkt.

  Heel 2012 ben je stil om vervolgens in 2013 bezig te gaan met bewijzen dat Anass zelfmoord heeft gepleegd en de brave burgers vooral niet naar de site van Martin Vrijland moeten gaan…

  Echt niets beters te doen?

  Like

 13. Kate de zogenaamde “echte” en Mark + nog wat anoniempjes zijn 1 and the same dikke vette lol
  Ergste is nog wel dat dit soort lui van belastingcenten worden betaalt. Triest dat mensen zich lenen om de nazi uit te hangen …..

  Like

 14. @De Anoniem hierboven
  Ik wil mijn bewondering uitspreken voor het feit dat u feilloos kan aanvoelen wie een nazi/NSB'er is. Echt, geweldig!
  Maar hoezo krijg ik belastingcentjes?

  Like

 15. Vreemd, jullie complotters leggen anderen continue woorden in de mond? Niemand zegt hier dat Anass zelfmoord heeft gepleegd. Er wordt enkel aangetoond dat Martin Vrijland zijn conclusie reeds lang heeft getrokken en alleen interesse heeft in die informatie die zijn conclusie ondersteund.

  Daarom ziet hij ook conclusies in het (voorlopig) sectierapport en het (voorlopig) forensisch rapport die er met geen enkel woord in worden benoemd, namelijk dat Anass zelfmoord heeft gepleegd. Beide rapporten geven wel aan dat er op dat moment geen aanwijzingen zijn die wijzen op een misdrijf. Een groot verschil verschil voor de echte kritische lezers, maar niet voor Vrijland. Vrijland weet namelijk al dat Anass het slachtoffer is van de aanstaande New World Order…zucht…

  Ik ben overigens noch Mark, noch de echte Kate… oh, ja en ook geen nazi… Ik verwonder mij slechts over personen zoals Vrijland, die de grenzen tussen feit en fictie definitief hebben losgelaten.

  Like

 16. “Vreemd, jullie complotters leggen anderen continue woorden in de mond?”

  Ken je mij? Dus ik ben een complotter?

  En wie zijn 'de anderen'?

  Trolletje…

  Like

 17. Vrijland maakt het alleen maar erger voor de familie van Anass (al beseft die dat nu misschien nog niet), zoals Wim Dankbaar met zijn idiote tunnelvisie het alleen maar erger heeft gemaakt voor de familie van Marianne Vaatstra.

  Like

 18. Nou omdat je zegt dat dit blog stinkt, waarom stinkt dit blog? Omdat het Vrijland confronteert met feiten? Die niet passen bij zijn verzinsels?

  Je opmerking suggereert dat je denkt dat Vrijland iets zinnigs heeft te melden. Als je dat inderdaad gelooft ben je voor mij een complotter.

  De 'anderen' zijn ten eerste diegenen hier die kritiek uitten op de lijkenpikkerij van Vrijland, jij suggereert immers dat diegenen zelfmoord willen bewijzen. De anderen zijn eveneens de auteurs van de gelekte rapporten, waarvan Vrijland dingen beweerd die er niet staan.

  Bil van der Berg

  Like

 19. Hoi Bil,

  Je doet het weer: antwoorden in de mond leggen: “Omdat het Vrijland confronteert met feiten? Die niet passen bij zijn verzinsels?.”

  Dat niet alleen, je refereert aan jezelf. Bil zegt dat Vrijland verzint, en dus is het zo.

  Jij bent niet van de conversatie. Mijn de woorden in de mond leggen zegt mij dat je je mening al klaar hebt.

  En dan ook nog het lef hebben om mij hiervan te beschuldigen! Het hanteren van infantiele benamingen als 'complotter' betekent dat je politiek bedrijft, dit is een vooringenomen term. Dit werkt niet meer zo goed beste Bil.

  Ik heb een vraag, Bil van der Berg: ben je tevreden met de status quo? Is alles wel best in dit land?

  Groet,
  Michel van Ree

  Like

 20. Hoi Michel,

  je kan natuurlijk een kaatsspelletje spelen, maar je reageert niet op mijn concrete punten:

  Waarom stinkt dit blog?
  Waar wordt in de rapportages beweerd dat Anass zelfmoord heeft gepleegd?
  Waarop baseert Vrijland dat het moord is? Het spijt me maar hij heeft nog niets concreets aangedragen, alleen zwakke aannames (waar komt bijvoorbeeld de tasersporen vandaan? Dat is volkomen uit de lucht gegrepen.), die vervolgens als feit worden gepresenteerd.

  Zoals gezegd een gebrek aan aanwijzingen sluit een moord niet uit, maar het is zeker geen bevestiging.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Grt, Bil

  Like

 21. @Michel: de term 'complotter' is een heel goede objectieve term voor mensen die complete structuren, verbanden en samenzweringen verzinnen die niet daadwerkelijk gebaseerd zijn op feiten 😉 de conclusie dat anass vermoord zou zijn is daar een prima voorbeeld van

  Like

 22. Natuurlijk, ik had ook de ramen kunnen lappen. Daar had uw emotionele chantage me overigens ook niet toe kunnen zetten, ik heb er een hekel aan.

  Uw wrevel over scoringsdrift ten koste van een overleden kind kunt u volgens mij beter bij meneer Vrijland neerleggen. Doneert u nog even?

  Like

 23. Overigens een mooi voorbeeld van de domheid van vrijland: martinvrijland.wordpress.com/2013/03/26/wie-vond-anass-nu-eigenlijk-echt/

  Martin: “Iedereen die wel een CSI gekeken heeft, weet dat men in staat is om redelijk nauwkeurig het tijdstip van overlijden te bepalen.” OMG martin vrijland is niet in staat om een fictieve tv serie van de realiteit te onderscheiden 😛

  Like

 24. Waarom ik vind dat het hier niet lekker ruikt staat in mijn eerste post.

  En we zijn inderdaad klaar met kaatsen.

  Wanneer je nog niet ziet dat Anass is vermoord kan je van mij part de pot op.

  Fans van de status quo weten het zo goed. Kom dan niet op sites waar je een gevoel van ongemak krijgt.

  En dan via valsheid in geschrifte een enkeling in de problemen willen brengen. (Wat is mislukt.) Pfffff.

  Vaarwel Bil.

  Like

 25. Dat kun je wel stellen. Hoe gestoord moet je zijn als je denkt dat er goed betaalde trollen zijn, om de wereld van o.a. Vrijland te laten instorten.

  Ik zou niet graag in hun schoenen staan, lijkt me vervelend als je naar de supermarkt moet met een plottertje. Bij de melk slaan ze al op tilt, die is vergiftigd door illuminatie of zoiets.

  Like

 26. @Mark: Niet uit verband citeren.

  Zeggen dat 'complotter' een neutrale term is en dan de volgende definitie geven: “een term voor mensen die complete structuren, verbanden en samenzweringen verzinnen die niet daadwerkelijk gebaseerd zijn op feiten”.

  Ben je wel gezond? Wie bepaalt wat waar is en wat niet? Jij? Ik? God? Washington DC? Of Londen? Of NYLON?

  Doei doei.

  Like

 27. @anoniem: alsof het in de context een minder absurde uitspraak is 🙂

  De definitie kan inderdaad beter: een complotter is iemand die een complotconcept verzint door structuren, verbanden en samenzweringen te combineren die niet daadwerkelijk of slechts gedeeltelijk gebaseerd zijn op feiten en wijst elk gegeven, feit of autoriteit af die niet dient ter bevestiging van dit complotconcept of maakt dit onderdeel van het complot… lijkt me een vrij aanvaardbare definitie om te komen tot een neutrale vaststelling van complotters en complottergedrag 😉

  Voor wat betreft de bepaling van wat 'waar' is, bepaalde Kate dat… en dat toonde haarfijn aan dat Martin Vrijland en al die complotters die het voor zoete koek aannamen, dat zij in ieder geval niet het flauwste idee hebben van hoe waarheidsvinding in zijn werk gaat 😛

  Like

 28. @michel

  ik ben blij dat je je nederlaag zo sportief opvat. Je had natuurlijk ook gewoon mijn argumenten van tafel kunnen vegen door te zeggen dat 'ik de pot op kan'.

  Je argument, van het niet inzien waarom Anass vermoord zou zijn is eveneens ijzersterk.

  Mijn hypothese dat je een complotter bent heb je nu bevestigd, dank daarvoor.

  So long, and thanks for all the fish!

  grt, Bilderberg … sorry … Bil van der Berg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s