Kate

Het is stormachtig weer in virtueel huize Disputax. Toch, ik heb beloofd Virtuele Kate de ruimte te geven en dus mag ze jullie van hier uit natuurlijk ook nog even toezwaaien.

Wat ze over mij vertelt klopt; ik heb voordat zij dat gewraakte document aan meneer Vrijland doorstuurde haar naam alhier al verraden. Eén enkele zoekslag op haar volledige naam had hem al wijzer kunnen maken. Maar dat geldt de geniaal gevonden Dunce Rover natuurlijk ook. Flauw van mij misschien, naar Kate en haar marionettenspeler, maar een poging mijnerzijds om de man van de waarheidsvinding alle kans te geven die ook daadwerkelijk te bedrijven.

De waarheid lag voor het oprapen.

Waarheidsvinding is een principe van beschouwing en onderzoek dat feiten belangrijker of op zijn minst gelijkwaardig acht aan ervaring en opportuniteit.”

“Een feit is een gebeurtenis of omstandigheid waarvan de werkelijkheid vaststaat, ofwel zintuiglijk kan worden waargenomen of instrumenteel gemeten.”

Het loont feiten te controleren, ongeacht wie ze u voorschotelt; de oude media, de nieuwe of bloggers zoals ik. U kent mij immers niet en daar begint de ellende al mee, dus ik verwacht niet minder van u. Ik ken meneer Vrijland niet en dus hield ik zijn beweringen tegen het licht. Dat mag u mij euvel duiden, dat bezwaart mij niets. Weet echter wel dat waarheidsvinding begint met een kritische blik en de gezonde onwil om u fictie voor feiten aan te laten smeren. Ons staat met het Internet meer informatie tot beschikking dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis. Aan ons de schone taak er ook gebruik van te maken en onderwijl het kaf van het koren te scheiden.

Ockhams scheermes. Ik ben er fan van en ik noemde het eerder al. Wie een zaak verklaren wil doet er goed aan aannames te mijden. “Entia non sunt praeter necessitatem multiplicanda” en dat heeft Willem goed bekeken.

Affijn. Het woord is aan Kate;

Hallo allemaal,

Kate Lans hier. Dat er een hoop reacties zouden komen na het grote Martin Vrijland verhaal had ik wel verwacht. Maar zoveel?!

Er zijn er die vragen naar de reden om dit te doen. Maar laten we één ding voorop
stellen:
– ik ben geen bekende in de blogosfeer (dus ook niet ‘Jeroen’)
– ik werk niet voor de AIVD
– ik woon of werk niet in Wassenaar
– ik zie dit niet als grap!


Goed, de redenen dus.

Al enige tijd bekijken ik en anderen het blog van Martin Vrijland met argus ogen. Dat begon al vlak na de dood van het jongetje Anass, per direct kwam Martin op de proppen met Illuminati, rituele moorden, de familie van Oranje en weet ik veel wat nog meer. Tot onze grote verbazing kreeg Martin daarin een groot aantal volgelingen en werd hij toegejuicht als zijnde kritisch en op zoek naar de waarheid. Tijd voor kritiek dus. Maar al snel was duidelijk dat Martin helemaal niet kritisch was noch op zoek was naar de waarheid: kritische reacties verschenen niet op zijn website. Martin dulde dus geen kritiek. Past dat bij iemand die zich opwerpt als een persoon die de waarheid zegt te zoeken?

En zo gingen de dagen en de weken voorbij… steeds meer ‘onhullingen’ van Martin  kwamen op zijn website terecht en het hele plaatje werd steeds complexer en absurder. Maar dat niet alleen: ook kwamen er steeds meer aantoonbare onwaarheden op de site van Martin terecht. En aangezien Martin geen kritiek dulde was die er ook niet te lezen.

Wie niet kritisch naar zichzelf is, is niet op zoek naar de waarheid.

Dus vroeg ik me af hoe snel Martin iets zou accepteren alszijnde ‘passend’ in zijn gedachtengang. En dat was snel, heel erg snel. Het vertrouwen was snel gewonnen, al voordat ik boe of bah kon zeggen stond mijn eerste e-mail op zijn website! En het bevestigende meteen mijn ergste vermoedens: iedereen slikt het als zoete koek.

Ik verzon vervolgens absurde informatie, inclusief de anagram-namen, Martin  publiceerde vooralsnog verder niets, maar, en dat is belangrijk: hij publiceerde ook geen ontkrachtende informatie die ik hem gaf over zaken die hij daarvoor had geplaatst! En dat terwijl hij dacht dat ik op het bureau werk.

Dat is niet kritisch, dat is negeren, Martin. En wie ontkrachtende informatie tijdens een onderzoek negeert, schiet zichzelf in de voet.

Disputax had inmiddels een kritisch bericht geplaatst over wat Martin schreef en mijn schuilnaam genoemd. En Martin ging maar door, vroeg me om details met betrekking tot ‘de Pool’ en steunde me, gaf me tips hoe anoniem te internetten etc.

Vervolgens heb ik besloten Martin zich maar in zijn voet te laten schieten: precies volgens zijn wensen is er een document boven water gekomen wat aan zijn verwachtingen voldeed.

Er zitten overigens wat dubbele bodems in, voor de echte speurneuzen onder jullie. Ik zag er al ééntje voorbijkomen in een reactie.

Vervolgens maakt Martin het nog een tandje erger: na zijn ontmaskering valt hij per direct een bekende van hem aan, reaguurder bij Barracuda: Jeroen. En tekenend voor het enorme kuddegedrag en blinde vertrouwen in hem: zijn lezers vallen er wederom als een blok voor.

Martin Vrijland, die op zijn notabene onder het kopje ‘Over martinvrijland’ heeft staan dat hij mensen uit de kudde wil trekken, eye openers wil geven, praat over blauwe en rode pillen uit The Matrix. Nou, Martin, je hebt mensen uit een kudde getrokken hoor, en wat voor mensen. Mensen die best eens bij zichzelf ten rade mogen gaan over hoe kritisch ze daadwerkelijk zijn.

Martin Vrijland is onbetrouwbaar, onvoorzichtig, leugenachtig, verzint verbanden die niet bestaan en begint, als klap op de vuurpijl, geld te vragen om zijn ‘onderzoek’ voort  te zetten. Redenen genoeg om Martin te ontmaskeren als de persoon die hij is.

Al met al ben ik, en velen anderen met mij, van mening dat de familie van Anass niet gebaat is bij iemand die hen allerlei complotten en gruwelijke gebeurtenissen wil aanpraten. Het échte verhaal, wat dat ook precies mag blijken te zijn, is voor  hen al gruwelijk genoeg.

De familie heeft het meest aan rust en als zij menen dat er iets mis is met het  onderzoek, dan een goede advocaat. En niet aan Martin die advocaten afkraakt, vreemde verhalen verzint en geld vraagt om zijn ‘onderzoek’ voort te zetten. Ik wens de familie van Anass veel sterkte en wijsheid toe in deze tijd, laten ze doen wat ze denken dat juist is.


Voor degenen die twijfelen of ik wel de echte Kate ben, bijgevoegd een foto van een verscheurde versie van ‘het document’ waarin ik me verrekend had met de  leeftijd van ‘de Pool’.

groetjes,

Kate, de echte. 🙂

75 gedachtes over “Kate

 1. Kate, geweldig top dat je Martin Vrijland hebt ontmaskert als een weinig kritische complotter… jammer dat het overgrote deel van zijn volgers het niet zullen willen overnemen 😦 ze geloven te sterk in de waanzin omdat dat is wat ze willen geloven, ik denk dus dat martin vrijland nog flink gaat cashen van het wantrouwen jegens de zelfmoord

  Like

 2. wat dan ook.

  de trein is vertrokken.

  en iedereen ziet jullie op het perron staan.

  voor wie je bent.

  je voelt je goed.

  dat is altijd mooi zolang het duurt.

  je hebt jezelf weer aan jezelf bewezen.

  we gaan zien wat de realiteit hier mee doet.

  fijne kroonwisseling gewenst.

  Like

 3. Lol grappige insteek om kritische uitspraken op complotters te framen als 'politiek' 😛 eigenlijk niet eens zozeer onterecht, als je complotdenken ziet als de politiek om irrationele complot speculatie als norm te stellen… met waarheidsvinding heeft complotdenken immers niets te maken. Als Martin Vrijland serieus aan waarheidsvinding had gedaan, dan was hij niet zo makkelijk in de informatie van Kate getrapt… in dat licht zou je mijn reactionare houding inderdaad kunnen zien als de politiek die rationaliteit als norm te behouden 🙂

  Like

 4. Wanneer je door bepaalde woordkeuze het discours naar jezelf toe probeert te trekken bedrijf je politiek.

  Taalgebruik schijnt licht op de intentie.

  'Complotter' is geen neutraal woord, mijn beste Disputax, u weet dit.

  En dus is men uit op debat, op spel.

  Prima, maar noem het dan ook zo.

  Wat is juist, wat is niet juist. Wat is waar, wat is niet waar heeft hier niets mee te maken.

  Laten we het bij de dikke uit Dalen houden.

  Doei Disputax, groetjes van Michel.

  Like

 5. Zoals ik in de andere draad al schreef lijkt me dat als je als definitie voor complotter als uitgangspunt neemt dat: 'een complotter' iemand is die “een complotconcept verzint door structuren, verbanden en samenzweringen te combineren die niet daadwerkelijk of slechts gedeeltelijk gebaseerd zijn op feiten en wijst elk gegeven, feit of autoriteit af die niet dient ter bevestiging van dit complotconcept of maakt dit onderdeel van het complot” we tot een aardig neutraal concept komen… dat jij je niet kunt vinden in dat concept is natuurlijk jammer, maar dat doet niet af aan de waanzin van waar complotters als Martin Vrijland voor staan 😉

  Like

 6. Proficiat met de ontmaskering van Martin Vrijland!
  En wat z'n volgers nu dan ook maar roepen, ook zij zijn ontzettend door de mand gevallen!

  Openheid en transparantie, dat is wat we hier zien werken! Maar wanneer Martin ermee geconfronteerd wordt weet die niet wat hem overkomt, en gaat die liegen en bedriegen! Opmerkelijk is het zeker te noemen dat de oh zo wakkere volgers van Vrijland en daarmee ook van Kat natuurlijk, absoluut niet willen inzien dat Vrijland absoluut niet aan waarheidsvinding doet, en de manier waarop de volgers daarop reageren is eentje vol horror.
  Het laat overduidelijk het gebrekkige inzicht zien welke zijzelf aanzien voor openheid en transparantie, het kan verkeren!

  Like

 7. Ik lees de blogs van Vrijland ook en reageer zelf inzake Anass.
  Men gaat er direct van uit dat mensen die zijn blogs lezen 'volgers en complotdenkers' zijn terwijl dat niet het geval is.
  Vergeet niet dat Kate een misdrijf heeft begaan waar circa 6 jaar gevangenisstraf op staat.

  Like

 8. En even ter duidelijkheid: Dat er blogs zijn over rituele moorden, illuminati, etc. zijn blogs waar ik mij niet in kan vinden maar zo zijn er ook weer blogs waar het NFI rapport gepubliceerd werd, ooggetuigen reacties achter lieten en dat is voor mij wel de moeite waard om te lezen.
  Vele mensen gaat het om Anass zelve en crimineel gedrag juich ik nooit toe, dus sorry Kate, maar je gevoel voor humor deel ik totaal niet.

  Like

 9. Welk misdrijf mag dat wel zijn? Valsheid in geschrifte? Dat moet het document gemaakt zijn “met het oogmerk om het als echt en onvervalst te gebruiken of door anderen te doen gebruiken”. Daar is geen sprake van. Niet alleen was Kate's beweegreden te laten zien dat meneer Vrijland onzorgvuldig met informatie en bronnen omgaat, dat is ook nog eens snel duidelijk gemaakt.

  Like

 10. 1. Het politielogo is een wettelijk beschermd logo dus valsheid in geschrifte is het wel degelijk aangezien Kate het gedistributeerd heeft naar derden.
  2. Voordoen als agent.
  3. Bedrog (willens en wetens dwalingen veroorzaken).

  Like

 11. Bescherming van het logo is geen voorwaarde binnen het wetsartikel dat valsheid in geschrifte verbiedt. Kate heeft zich niet gelegitimeerd, heeft geen vervalst legitimatiebewijs, uniform of onderscheidingstekens gebruikt en al helemaal niet voor eigen gewin. Daar ga je nog een flinke kluif aan krijgen.

  Like

 12. Het politielogo valt onder het beheer van het Instituut Fysieke Veiligheid (Ministerie van Veiligheid en Justitie) en die hebben geen toestemming verleend aan Kate om dit logo te gebruiken.
  En art.225 van het Strafrecht is heel duidelijk inzake valsheid in geschrifte. Ga er maar van uit dat Kate een misdrijf begaan heeft om maar even van bedrog te zwijgen.
  Art. 196 van het Strafrecht zegt wel het woordje onderscheidingstekens maar dat is een ruim begrip waar beschermde tekens/logo's ook onder valt, hoor. En aangezien Kate geen ambt bekleed die zij schriftelijk wel mede heeft gedeeld als zijnde deze te bekleden valt dit ook onder 'voordoen als agent'.

  Like

 13. En nu ga ik even heel duidelijk zijn:
  Als mensen moeite hebben met de blogs van Martin Vrijland en hem willem 'exposen' dan moet men dat op een wijze doen die geen misdrijven veroorzaken.
  En al helemaal niet over de rug van Anass, waar het mij om gaat.

  Zoek een andere weg, 'Kate' …

  Like

 14. “Ga er maar van uit” – dat wanneer niet aan álle onderdelen van het betreffende wetsartikel is voldaan het artikel als geheel niet aangevoerd kan worden. Zoals ik al zei, daar ga je nog een flinke kluif aan krijgen.

  Like

 15. Ach, wat schattig! U denkt dat als een wet bestaat uit 3 criteria dat men aan alle 3 criteria moet voldoen om een strafbaar feit te hebben gepleegd.
  Ik ga er van uit dat u geen Bachelor of Law in uw bezit heeft aangezien u dat denkt.

  Like

 16. Ik denk zeer onafhankelijk. Ik ben geen complotdenker noch een Vrijland volgeling. Dus als ik blogs of reacties lees waar de illuminatie, rituele moorden of Rothschild theorietjes tevoorschijn komen, dan heb ik iets anders te doen. Maar wanneer er NFI rapporten verschijnen, ooggetuigen reacties achterlaten dan heeft de blog van Martin Vrijland mijn volledige aandacht.

  En waarom zou ik iets moeten roepen tegen Martin Vrijland als 'Kate' geen haar beter is? Want dat was het toch? Het ging toch om mensen die in 'Kate's' ogen misbruik maken van een overleden kind?

  Like

 17. Als 'Kate' dit leest:
  Als je het niet erg vind om misdrijven te begaan om mensen te exposen; er loopt nog ergens een moordenaar rond die Anass geliquideerd heeft en wij willen diegene exposed hebben.

  Kun je je energie niet daarop richten?

  Like

 18. Ach beste anoniem, zoals Machiavelli al zegt soms heiligt het doel de middelen. Dus een charlatan als Vrijland die zomaar hele persoonlijke informatie op het net publiceert. Zich vervolgens zonder enige kennis van zaken (en talent) opwerpt als onderzoeker. De meest bijzondere verbanden legt zonder enige vorm van bewijs en op een walgelijke manier misbruik maakt van een familie in rouw. Dan verdient Kate wat mij betreft nog steeds een aureooltje!
  Bil

  Like

 19. Wederom presenteert Martin Vrijland uitvoerig zijn homohaat. Vandaag weet hij niet van ophouden. Een homo is per definitie tevens een pedofiel in het verknipte brein van Vrijland! De enkele donateurs met fatsoen zullen nu definitief bij hem afhaken. De man is als kwaadwillige gigantisch door de mand gevallen.
  Een wolf in schaapskleren is Martin Vrijland, brrr.

  Like

 20. Uhm, onafhankelijk tov wat? Het opzetten van een methode voor objectief onderzoek, kritische (zelf)reflectie, regels van de logica, onderscheiden van feit en fictie? Vrijland laat zien dat deze factoren voor hem geen rol van betekenis hebben… Tsja tis wel een vorm van onafhankelijkheid…
  bil

  Like

 21. Het is nog maar de vraag of er een misdrijf is begaan door kate 😉 maar goed om het te hebben over complotwaanzin:

  “er loopt nog ergens een moordenaar rond die Anass geliquideerd heeft”

  jaaaah dat is wat de complotters beweren, maar dat heeft weinig grond in de werkelijkheid… zo heeft de politie (jeweetwel de daadwerkelijke experts) vooralsnog niet aangegeven dat er aanwijzingen zijn voor moord.

  Vrijwel de enige informatiebronnen die het hebben over moord, zijn Complotters als Martin Vrijland die nu bewezen fantasten zijn die niet eens kritisch hun informatie beschouwen en zonder moeite totale leugens plaatsen 😛

  Er is helemaal geen serieuze reden voor jou om te veronderstellen dat anass vermoord is. 😉

  Like

 22. Onafhankelijk van iedereen.

  En onderscheid van feit en fictie?
  Iemand die zich voordoet als bekleder van een ambtelijke functie en misdrijven begaat spoort ook niet!!

  Sorry, maar die hele 'Kate' is voor mij psychologisch erg wankel.

  Like

 23. Bij zelfmoord en een natuurlijke dood vind geen onderzoek plaats en het onderzoek van de Justitie loopt nog.
  Zegt dat genoeg voor u?

  Of moet ik langzamer redeneren zodat u mij bij kunt houden?

  Like

 24. Kunt u mij dat even nader verklaren? Want met een natuurlijke dood en zelfdoding, geconstateerd door een forensische arts/lijkschouwer, rond de Justitie het onderzoek af.

  In welke wet leest u dat een onderzoek van de Justitie doorgaat na de constatering en schriftelijke afgifte van de arts omtrent de doodsoorzaak wanneer deze zelfdoding of een natuurlijke dood betreft?

  Like

 25. “Bij zelfmoord […] vind geen onderzoek plaats” aldus een complotter…. mja…

  Laat ik anders dit voorbeeld eens gebruiken om te illustreren hoe ongelofelijk dom complotters zijn 😛

  Jij beweerd dus dat zelfmoord niet onderzocht wordt… hoe kom je daar eigenlijk bij? Wat is je bron voor die bewering? Heb je die claim zelf onderzocht?

  Ik vermoed dat als je op die vragen antwoord zou geven, zou blijken dat je het van andere complotters hebt zonder zelf kritisch na te denken of op onderzoek uit te gaan…

  Waarom vermoed ik dat? Nou ik googelde een combinatie van 3 trefwoorden 'politie' 'onderzoek' en 'zelfmoord'… en voila de tweede hit geeft een link naar uitvaart.nl een site die toch enigszins beschouwd kan worden als een autoriteit op het gebied van overlijdingen: http://www.uitvaart.nl/infotheek/overlijden/zelfmoord-en-dood-door-geweld

  Zij schrijven: “Bij zelfdoding of dood door geweld is sprake van een niet-natuurlijke doodsoorzaak en wordt de politie ingeschakeld. Na een eerste bezoek door dienstdoende agenten stelt de recherche een onderzoek in”

  Oftewel bij zelfmoord stelt de politie standaard een onderzoek in en jouw redenering slaat dus nergens op ongeacht de snelheid 😉

  Like

 26. Mark van de illuminati:
  Ik ben geen complotdenker en bij elke dood is er standaard een juridische afwikkeling. Deze juridische afwikkeling is niet waar ik over spreek.

  Waar de Justitie mee bezig is, is een onderzoek naar de dood van Anass.
  Dat werd bevestigd d.m.v correspondentie tussen de advocaat en de Justitie.

  En dat 'complot' gedoe is behoorlijk van kinderlijk niveau.
  Als u vind dat de ouders van Anass en ik 'complotdenkers' zijn omdat wij zelfdoding uitsluiten, dan is dat uw recht.

  Like

 27. U realiseert zich dat als kate een echte politieambtenaar was geweest, ze ook een misdrijf had begaan? Namelijk het verspreiden van vertrouwelijke informatie.
  Had u dan ook zo verbolgen gereageerd?

  Like

 28. Inderdaad is dat gedoe van complotters van kinderlijk niveau, daarom trapt zo'n martin vrijland ook in verkeerde informatie. Het ontbreekt complotters aan kritisch denkvermogen 😉

  Voor wat betreft het onderzoek herhaal ik nog maar eens de quote van uitvaart.nl: “Bij zelfdoding of dood door geweld is sprake van een niet-natuurlijke doodsoorzaak en wordt de politie ingeschakeld. Na een eerste bezoek door dienstdoende agenten stelt de recherche een onderzoek in”

  Oftewel ook bij zelfmoord wordt een onderzoek ingesteld, maar als je dat niet snapt of niet wilt snappen dan is het je volste recht om in waandenkbeelden te blijven geloven 😛

  Like

 29. Ik ben mij bewust van de wetgeving. Daarom kijk ik ook even rond op de blogs, afvragend of andere mensen daar ook bewust van zijn.

  En 'als' Kate een ambtelijke functie had bekleed, dan had ik gejuicht dat iemand zijn baan op het spel zet om Anass te helpen. Maar het ging 'Kate' niet om Anass, het ging 'Kate' om egoïsme en misdrijven plegen als vertier.

  Maar goed, met een strafblad kun je geen agent worden en dat krijg je als je dit soort fratsen uithaalt dus daadwerkelijk zullen we 'Kate' nooit zien in een uniform.

  Like

 30. Zegt iemand die zichzelf illuminati noemt. Vooral op waandenkbeelden blijven richten, Mark.
  Je komt er vast wel met je vermogen teksten te analyseren.

  Like

 31. Hallo disputax,
  heb van de gelegenheid even gebruik gemaakt om random wat van je postjes te lezen; je schrijft lekker weg! Als het nog 2004 was zou ik je blogje zeker bookmarken (maar ja, wie gaat er in 2013 nog ditjes-en-datjes-blogs van wildvreemden lezen, toch? 😉 )

  Ik heb het idee dat jouw/Kate's actie wel het gewenste effect gaat sorteren, in ieder geval is het een behoorlijke deuk in Martin's imago, alhoewel z'n hardcore-volgelingen zich natuurlijk alleen maar gesterkt zullen voelen.
  Wat ik in ieder geval hoop is dat de familie in de toekomst gevrijwaard zal blijven van dit kwaadaardig figuur en zijn o-zo-vriendelijke meelopertjes.

  Sowieso leek het erop, nog voor dat deze actie uitkwam, de moeder (en tweelingzus) zich al losgeweekt hadden van Martin's juk. Helaas is de Facebook-pagina ook weer binnen korte tijd verdwenen; ik hoop dat ie uiteindelijk weer terugkomt en dat ze niet voor rotte vis worden uitgemaakt door Martin en andere “helpers”. (Maar het ergste valt te vrezen..)

  Maar de tekst die op de moeder's Facebook-pagina stond is naar hier gekopieerd. Het is nogal aangrijpend, en het lijkt me niet meer dan terecht dat ze antwoorden eist op haar vragen, en het kan nooit kwaad om daar een deskundige advocaat voor achter de hand te hebben.
  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=4625618&s=c7c40b871357a3301078ad680269aa65

  Wat ik vragen wil: mocht die stichting van de grond komen (en idd Martin en consorten er buiten de deur worden gehouden), zou je daar dan ook nog wat aandacht aan willen besteden?

  groet!

  Like

 32. Nou, dan zal Kate zich vast herkennen in Martin Vrijland aangezien ze dezelfde procedures hanteren:

  1. Een familie in rouw gebruiken om mensen een hak te zetten.
  2. Zich opwerpen als exposer en daarbij de wetgeving vergeet.
  3. Het publiekelijk op het internet zetten dat 'Kate' graag misdrijven begaat en nog een pluimpje of erkenning zoekt.

  Moet ik de lijst nog even aanvullen?
  Maar goed, aangezien je zo'n voorstander bent van Machiavelli dan snap je vast wel dat de belangen van de Staat voorop worden gesteld en documenten met politielogo's verspreiden niet bepaald de theorie van Machiavelli ondersteund.

  Like

 33. Mark van de illuminati:

  Kun je even naar boven scrollen voordat je begon te bléren?
  Daar geef ik namelijk aan dat de Justitie een onderzoek afwikkelt na een procedure.

  En ik niet over die procedure praat.

  Like

 34. Het klopt dat gedragingen binnen een delict omschrijving moeten passen en wanneer dat niet het geval is, er vrijspraak volgt. Dat leg je leuk uit.

  En als ik mijn wetboek erbij haal die Strafrecht zegt en door het boek blader kom ik uit op gedragingen die binnen dat delict omschrijving past.
  Waarom neem je je documentje niet even naar de politie en zeg je daar: Goh, ik heb mij voorgedaan als agent, dit document verspreid, willens en wetens bedrog veroorzaakt. Is dat strafbaar?

  Men werpt 1 oog op het politielogo en zegt: 'yep', zoiets heet nog altijd auteursrecht!!

  Like

 35. Grappig dat u zegt, aangezien Kate (theoretisch) een strafblad heeft geriskeerd om de familie van Anass te helpen.

  Werkelijk waar, u stapt gewoon met uw ogen open in uw eigen kromme redeneringen….

  Met de groeten van bil

  Like

 36. Bil:
  Het onderscheid tussen het helpen en kwetsen kent u toch wel, neem ik aan?
  Een overleden kind helpen is geheel het tegenovergestelde van wat de eigenlijke doelstelling was.

  Met mijn redenering mankeert niets. U stelt mij een vraag en ik kijk dan naar de doelstelling:
  Anass helpen of Martin exposen.
  Heldendaad vs kinderlijk gedrag.

  Bil, als u die naam heeft gekozen omdat u daar op zit momenteel, blijf dan vooral even zitten, neem een goed boek bij de hand (wetboek), en neem vooral de tijd om even te lezen.

  Like

 37. De Wet op de Lijkbezorging, de artikelen 10, 10a. Kan de behandelend arts dan wel de gemeentelijk lijkschouwer geen verklaring van natuurlijke dood aangeven, wordt onverwijld de officier van justitie verwittigd.

  Like

 38. 'Kunt u mij dat even nader verklaren? Want met een natuurlijke dood en zelfdoding, geconstateerd door een forensische arts/lijkschouwer, rond de Justitie het onderzoek af.'

  Dit laat precies zien waar u de denkfout maakt. Zowel de forensisch patholoog, als het forensisch team van de politie spreken enkel over de 'mechanische' aspecten van de doodsoorzaak. Zelfmoord is op geen enkel moment genoemd, in geen van beide stukken. Enkel dat er geen aanwijzingen zijn (waren) voor een misdrijf… valt het kwartje nu eindelijke…

  De politie kan dus schijnbaar geen uitsluitsel (nog) geven… en de aasgier Vrijland roeptoeterd zijn sprookjes rond, want hij weet namelijk wel hoe het zit, gebaseerd op…niets…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s