Het is hier fantastisch!

Een ansichtkaartje vanuit het mooie Turkije, met de groetjes van de tijdens een begeleid verlof ontsnapte tbs-er Saïd aan het personeel van de Van Mesdagkliniek, in het bijzonder aan de begeleider aan wiens aandacht Saïd wist te ontsnappen.

In een postscriptum het vriendelijk verzoek even bijna drie ruggen aan spaargeld over te maken en een inderhaast vergeten paspoort na te sturen. Dit omwille van het opbouwen van een nieuw bestaan in het zonovergoten Turkije, dat (hoe opportuun!) nog altijd niet aan uitleveringen doet, of ’t nu om een pleger van gewapende overvallen gaat of om mensenhandelaren als een Saban B.

Foto: HavanKevin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s