Nabil F.

Twee jaar geleden werd Nabil F. veroordeeld voor mensenhandel; hij dwong onder andere twee meisjes van zeventien (!) jaar voor hem te werken. Als prostituees, godbetert.

In een megalomane bui liet hij een derde meisje uit zijn “stal” bij een tatoeëerder zijn naam in haar onderrug kerven. Daarmee heeft hij aardig wat weg van de heren Murat O. en Saban B.

Eind maart mocht Nabil van Justitie op proefverlof. Waarom nu ’t dit “heerschap” vergund moet zijn geweest de wereld buiten de gevangenis met een bezoekje te vereren, Joost mag het weten. Misschien heeft ook hij een zieke moeder of misschien kwam zijn spruit wel ter wereld, dat schijnen rechtmatige redenen te zijn om een gevangenisstraf te onderbreken. Mischien ook wel, beloofde hij gewoon beterschap of moest hij om humanitaire redenen een boodschapje doen.

Anyway. Opnieuw blijkt dat fenomeen “proefverlof” een groot succes; Nabil maakte onmiddelijk van de hem geboden gelegenheid gebruik, vluchtte en maakte binnen de kortste keren weer een slachtoffer. Ditmaal dwong hij een jonge vrouw achter de ramen van de rosse Geleenstraat in Den Haag.

Afgelopen dinsdag wist de politie hem weer aan te houden. Hopelijk trekt men bij Justitie eindelijk lering en is dat geen derde keer nodig, maar mag Nabil de rest van zijn straf verder ononderbroken uitzitten.

Een gedachte over “Nabil F.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s